Graphic Design

Portfolio: Graphic Design

Grafisch ontwerp is de hoofdactiviteit van Artvertisement. Of het nu gaat om het ontwerpen van een advertentie, poster of flyer, folder of brochure of een ander krachtig communicatiemiddel, Artvertisement zorgt voor een professioneel en mooi resultaat. Uw ontwerp laten drukken is bovendien geen enkel probleem – Artvertisement heeft goede contacten met diverse drukkerijen, waardoor er voor elk budget een geschikte oplossing is om het werk tastbaar te maken.

Munttheater

Slide 1

Brochure

Voor het derde opeenvolgende jaar heeft Artvertisement de programmabrochure van het Munttheater in Weert ontworpen. De cover is steeds een belangrijk item, omdat het in alle huisstijluitingen van het betreffende theaterseizoen centraal staat. Voor het seizoen 2016/2017 is een moderne cover ontwikkeld, waarop de warmte van het theater op abstracte wijze tot uiting komt. Een zelfgemaakte compositie van gekleurd licht diende als basis en werd vervolgens in Illustrator opnieuw getekend, driehoekje voor driehoekje …

Centrum Weert Promotion

Slide 1
Slide 2
Slide 3

Inspiratieboek

Centrum Weert Promotion wilt Weerter winkeliers inspireren in deze, voor stenen winkels, veranderde tijden. Het CWP Inspiratieboek draagt hieraan bij en wordt medio december 2014 onder de winkeliers verspreid. Artvertisement verzorgde de opmaak van het twintig pagina’s tellende boekje. Het heeft een handzaam formaat (148 x 148 mm) en een frisse look & feel. Het nieuwe logo werd ook door Artvertisement ontworpen en de vorm hiervan, dat doet denken aan een uithangbord, komt op diverse manieren terug in het ontwerp van het Inspiratieboek. De foto’s en teksten werden gemaakt door Joke Beljaars van Cocoon Communication. Binnenkort is het CWP Inspiratieboek verkrijgbaar!

Tour de RAC, 2014

Slide 1
Slide 2
Slide 3

Poster

In lijn van de ontwerpen die voor eerdere Tour de RAC-edities zijn gemaakt, werd ook in 2014 de poster geïllustreerd. Het Goodwood Revival-thema werd o.a. tot uiting gebracht door de Engelse sportwagen (Jaguar E-type), de vrouw en de retro kleurstelling.

Munttheater

Slide 1

Brochure

Artvertisement werd ingeschakeld om een groot deel van de programmabrochure voor het Munttheater op te maken. Wegens het 40-jarig jubileum van het Weerter theater werd bovendien de vraag gesteld om een feestelijke cover te ontwerpen. Het resultaat is niet alleen zichtbaar op deze brochure, maar wordt in aangepaste vorm tevens toegepast op o.a. uitnodigingen, tickets en posters van het theater.

Verkoelen

Slide 1
Slide 2

Nieuwsbrief

Dakspecialisten Verkoelen in Weert heeft regelmatig nieuws op het gebied van daken. Om de ontwikkelingen over te brengen aan mensen waarvoor het interessant kan zijn, ontwierp Artvertisement een nieuwsbrief. De compacte opzet biedt voldoende plek voor enkele pakkende berichten en heeft bovendien een frisse opmaak met een hint naar de opmaak van een krant.

Lovster

Slide 1
Slide 2

Poster

Lovster: een evenement bij Bad Zuid in Zandvoort waar kreeft centraal staat. De geïllustreerde poster roept een strandgevoel op sluit uiteraard aan op de termen ‘love’ en ‘lovster’.

Tour de RAC 2013

Slide 1
Slide 2
Slide 3

Poster

Ook in 2013 ontwierp Artvertisement weer de poster en alle andere promotie-uitingen van de Tour de RAC. De nadruk lag deze keer op zowel klassieke als moderne auto’s en op het Limburgse heuvellandschap.

KNMG

Slide 1
Slide 2

Poster

KNMG Limburg organiseert regelmatig een geneeskundequiz voor studenten. Artvertisement heeft een poster ontworpen waarmee deze quiz op een frisse en professionele manier wordt aangekondigd.

Tour de RAC 2012

Slide 1
Slide 2
Slide 3

Poster

Voor de jaarlijkse Tour de RAC, georganiseerd door de Rotaract Club Maastricht, is de promotie voor de 2012-editie in een ‘vintage’-uitstraling ontworpen, waarmee wordt benadrukt hoeveel prachtige klassiekers aan de toertocht deelnemen.

Klik op de afbeelding voor detailfoto’s of bekijk de poster in groot formaat.

Calceus Shoe Care & Accessories

Slide 1
Slide 2

Brochure

Voor een leverancier in exclusieve schoenaccessoires is er een brochure ontwikkeld waarin alle producten overzichtelijk en sfeervol worden gepresenteerd.

Kasteel De Hoogenweerth

Slide 1
Slide 2

Brochure

Eén van de mooiste plekjes van Maastricht: Kasteel De Hoogenweerth & De Hoogenweerth Suites. Als evenementenlocatie zeer geschikt en om potentiële klanten te informeren, zijn er een aantal digitale brochures ontworpen.

Covaja Catering Concepts

Slide 1
Slide 2
Slide 3

Brochure

Brochure voor een exclusieve cateraar. De uitdaging lag in het combineren van een hoogwaardige uitstraling en het eenvoudig kunnen aanpassen van de brochure. Het resultaat is een pakket van losse bladen, aan elkaar gebonden door een ruw stukje touw. Ieder blad bevat tekst en foto’s van een afzonderlijk cateringconcept (zie ook Brand Design) en de inhoud van de brochure is daardoor steeds opnieuw samen te stellen, aangepast aan de wensen van beoogde klanten.

Wijnhuis Beaugrim

Slide 1
Slide 2

Folder

F0lder voor een Weerter wijnhuis, met daarin beknopte informatie over enkele wijnen en diensten. Gedrukt op fraai papier in de vorm van een compact drieluik, zodat het handig meegegeven kan worden en tegelijkertijd een hoogwaardige indruk achterlaat.

Conceptisch

Slide 1
Slide 2

Conceptpresentatie

Conceptisch, een bedrijf dat zorg- en vastgoedconcepten ontwikkelt, had het verzoek om voor een zorginstelling een bijzondere, maar eenvoudige conceptpresentatie te bedenken. Het resultaat is een tafellaken van 230 x 130 cm, voorzien van patronen met geborduurd effect en teksten die handgeschreven lijken. Deze oplossing paste perfect bij de verrassende identiteit van Conceptisch en tegelijkertijd was de boodschap gemakkelijk over te brengen op de opdrachtgevers.

Klik op de afbeelding voor een foto van het geprinte laken.

Happerij & Tapperij De Apostel

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5

Promotiedrukwerk

Om het vernieuwde concept van De Apostel aan de juiste doelgroep over te brengen, ontstaat er in 2010 een reeks posters en flyers van enkele vernieuwende evenementen. De inspiratie wordt gehaald uit de eenvoudige maar effectieve typografische stijl uit het midden van de vorige eeuw, aangevuld met passende foto’s. De reeks evolueert na verloop van tijd enigszins: er ontstaan variaties op de herkenbare achtergrond met ornamenten en er wordt meer gebruik gemaakt van illustraties.

Klik op de afbeelding voor meer ontwerpen.

Loewe Gallery Maastricht

Slide 1
Slide 2
Slide 3

Advertentiecampagne

Hoewel de huisstijl van Loewe weinig vrijheid toelaat, ben ik op zoek gegaan naar grenzen om Loewe Gallery Maastricht een sterker karakter te geven. Daarbij blijven de advertenties de uitstraling van de fabrikant behouden, de boodschap is echter veel meer gericht op wat de Maastrichtse vestiging specifiek wil communiceren.

Klik op de afbeelding voor meer advertenties.

Moods Puur

Slide 1
Slide 2
Slide 3

Flash-presentatie

Voor de stand van Moods Puur op ’t 29ste Preuvenemint te Maastricht (2010) is er een presentatie gemaakt, waarop alle sponsoren, dranken en gerechten getoond zijn. Presentatie in Flash met vele animaties, inclusief een champagne-“tijdmeter” om aan te geven hoe lang een item nog in beeld is. Getoond op vier Loewe Art SL 47 inch beeldschermen.

Klik op de afbeelding voor meer voorbeelden.

Tour de RAC

Slide 1
Slide 2

Affiche

Ontwerp voor de jaarlijkse Tour de Rac, georganiseerd door Rotaract Maastricht. Gedetailleerde illustraties gemaakt in Illustrator, op basis van foto’s.

Klik op de afbeelding voor een detailfoto.

MVV Maastricht

Slide 1
Slide 2

Statements

Voetbalclub MVV Maastricht heeft in zijn periode tot aan de nieuwe seizoensstart in 2010 een lijst opgesteld van 22 statements. Deze zijn verwerkt in een uitvouwbaar A3-papier tot een overzicht dat lijkt op een spelersopstelling.

Klik op de afbeelding voor meer ontwerpen.

Gemeente Weert

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5

Stickers

Sticker voor de Gemeente Weert, die met een nieuwe campagne de inwoners erop wilt wijzen hoe met afval om te gaan. Sticker wordt gebruikt op de vrachtauto’s van de gemeente.

Klik op de afbeelding voor meer ontwerpen en detailfoto’s.

Verkoelen

Slide 1
Slide 2

Folder, 2008

Folder ontworpen in opdracht van dakdekkersbedrijf Verkoelen, o.a. om de diversiteit in diensten aan te tonen.

Klik op de afbeelding om meer foto’s te zien.

Miles & Smith

Slide 1
Slide 2
Slide 3

Brochure, 2008

Nederlands- en Duitstalige brochure ontworpen in opdracht van Loven Beheer Groep, ter promotie van het dealerschap van milieuvriendelijke bedrijfsvoertuigen.

Klik op de afbeelding om meer foto’s te zien.