Websites

Portfolio: Websites

Artvertisement ontwikkelt websites die aan alle huidige eisen voldoen: een sfeervol ontwerp, een duidelijke interface, een gebruiksvriendelijk Content Management System (over het algemeen WordPress), een goede vindbaarheid in zoekmachines en desgewenst ‘responsive’ voor goede weergave op computer, tablet en mobiel. Iedere opdracht begint bovendien met het figuurlijke lege vel papier en eindigt in een uniek ontwerp, waardoor de website altijd het juiste ‘gevoel’ uitstraalt.

Monster Year Event

Slide 1

Website

Voor het tweede opeenvolgende jaar ontwierp Artvertisement de website waarop het Monster Year Event wordt aangekondigd. De vernieuwde huisstijl van Monsterboard, inclusief de opvallende vlag als logo, werd doorgevoerd. Een frisse, overzichtelijke en functionele website is het resultaat.

Bekijk de website

Weerterlandprijs

Slide 1

Website

Stichting Weerterlandprijs benaderde Perron C, het creatieve collectief in Weert, om alle communicatie-uitingen te ontwerpen voor deze nieuwe ondernemersprijs. Een prachtige manier van talenten verbinden volgde: Ries Geurts ontwierp de trofee├źn, Jacqueline Slenders verzorgde de videoproductie, Inge Korten ontwierp het logo, Bas Poell deed de verslaglegging, Roy Jacobs bouwde de website en Stef Mooren tekende voor het ontwerp.

Bekijk de website

The Hospitality Group

Slide 1

Website

Artvertisement werd via een tender geselecteerd als de maker van de nieuwe website voor The Hospitality Group. Een afwijkend ontwerp, overzichtelijk portfolio en rustige look & feel waren de speerpunten. De techniek is verzorgd door skyhighmedia.

Bekijk de website

Picknicken Heusden

Slide 1

Website

In het vestingstadje Heusden zijn veel mooie picknickplekken aanwezig. Picknicken Heusden speelt hierop in door online picknickmanden aan te bieden. Artvertisement ontwierp het logo en de website. De techniek werd verzorgd door skyhighmedia.

Bekijk de website

TAL Techniek

Slide 1

Website

TAL Techniek heeft Artvertisement benaderd om een nieuwe website te ontwerpen. Het carrosseriebedrijf presenteert graag op een overzichtelijke manier welke talloze mogelijkheden zij bieden op het gebied van vervoersoplossingen. De techniek werd uitgevoerd door Alfion BV in Weert.

Bekijk de website

Eterpol

Slide 1

Website

Website met geheel nieuwe ‘look & feel’ voor een bedrijf waarvan de uitstraling inmiddels verouderd was. Het geheel mocht flitsend en gedurfd zijn, in tegenstelling tot wat vele andere werktuigbouwkundigen hanteren in hun huisstijl (en website).

Bekijk de website

Rotaract Maastricht

Slide 1

Website

Middels CMS (WordPress) te beheren website voor een jonge serviceclub van Maastricht, Rotaract. Voornamelijk ontwikkeld om nieuwsberichten, evenementen en sponsoren te tonen en ontworpen met enige Maastrichtse accenten.

Bekijk de website

V.V. De Rogstaekers

Slide 1

Website

Gebruiksvriendelijke en multimediale website voor Weerter stadscarnavalsvereniging V.V. De Rogstaekers. Volledige inhoud van de site is te beheren d.m.v. een CMS van WordPress.

Bekijk de website